• Instagram
  • Facebook
Järvamaa kohalik toit
  • Retseptid
  • Blogi
  • Toidutootjad
  • Toidukohad Järvamaal
  • Kontakt
  • Search
  • Menu Menu

Hapukapsa valmistamise töötuba

Sündmuse alustuseks saab osaleda kuraatoritunnis, kus kuraator Siiri Kvell tutvustab aastanäitust „Täissöönul pole isu ja nälginul pole toitu“.
Hapukapsa töötuba algab kell 14
Albu ümbruse piirkonna parimaid hapukapsameistreid Tiia Kontus tuleb 15. oktoobril Vargamäe muuseumisse.
Tiia Kontus, kes on tuntud oma oivaliste hapukapsaste kaudu, on kohalik köögiviljakasvataja ning lisaks ka suurepärane rahvarõivaste meisterdaja.
Tiia jagab õpitoas nõuandeid, kuidas valmistada imelisi hapukapsaid.
Räägime protsessi algusest kuni lõpuni.
Õpitoa teemad:
🥄 Kuidas kasvatada kahjuritevaba kapsast?
🥄 Kapsa hapendamise tööriistad ja meetodid. Vanasti ja nüüd.
🥄 Kuidas valmistada maitsvat hapukapsast?
🥄 Mida valmistada hapukapsast? (Praekapsast, mulgikapsast) Nõuanded.
Töötuba kestab kestab 1,5 h

Kuupäev

15 okt. 2022
Lõppenud!

Kellaaeg

13:00 - 15:30

Pilet

5.00 €

Lisainfo

Loe edasi

Korraldaja

A. H. Tammsaare muuseum Vargamäel
Tel
+372 53403461
E-post
muuseum@vargamae.ee
Loe edasi

Jaga

sarnased sündmused

  • eelmised sündmused

Kontakt 

Sündmused

Uudised

Toidutootjad

JÄRVAMAA KOHALIK TOIT 2022

Eesti toidu nädal Türi PõhikoolisKuidas eristub Järvamaa toidutootja toodang?
Scroll to top